woensdag , 21 augustus 2019

Home » Algemeen » Juridisch stappenplan
Juridisch stappenplan

Juridisch stappenplan

juli 24, 2015 10:00 am by: A+ / A-

Mannen, Dames,

Onderstaande is uitgegaan naar diegenen die al gemeld hebben hulp te kunnen/willen geven aan de vereniging. Daar zijn gerenommeerde advocaten bij.

 

De problemen die er zijn – zijn nog niet opgelost !

__________________________________
Jullie hebben aangegeven Juridische Bijstand te hebben/te kunnen regelen.
SucoPartners heeft een advocaat, maar meerdere koppen weten meer. Op welke manier, denken jullie, welke zaken met jullie ‘adviseur’ beter/anders te kunnen regelen.
Stappen:
  1. Beroep Celil Oren, indirect om stakingsrecht, maar ook de aanklacht rammelt aan alle kanten.
  2. Stakingsrecht verwerven voor ZZP-ers, het gaat hier om mensen die PostNL bestempeld als evt. toekomstig werknemers. Stakingsrecht kan in de toekomst ook toegepast worden op bijvoorbeeld bouwvakkers.
  3. Denk ook mee over kosten, vereniging heeft beperkte middelen, fondsenwerving, zijn er advocaten bereid om gratis dingen te doen voor het algemeen belang?
  4. Juridisch stappenplan.
  5. Plan op papier, volgens de regels die er gelden, massa moet niet leidend zijn – maar de regels.
  6. Overtreden van de wet BeroepsGoederenVervoer over de weg door PostNL op dit moment, wat zijn onze rechten/plichten. Hoe verhoudt zich dat ten opzichte van onze vervoersovereenkomst, waar je verantwoordelijk bent voor ALLE pakjes.
Geef jullie ideeën goed onderbouwd aan.
Ideeën aan: info@subcopartners.nl 

 

Juridisch stappenplan Reviewed by on . Mannen, Dames, Onderstaande is uitgegaan naar diegenen die al gemeld hebben hulp te kunnen/willen geven aan de vereniging. Daar zijn gerenommeerde advocaten bij Mannen, Dames, Onderstaande is uitgegaan naar diegenen die al gemeld hebben hulp te kunnen/willen geven aan de vereniging. Daar zijn gerenommeerde advocaten bij Rating: 0