maandag , 19 augustus 2019

Home » Algemeen » Pakketsorteerders in actie om te zware pakketten
Pakketsorteerders in actie om te zware pakketten

Pakketsorteerders in actie om te zware pakketten

december 20, 2016 10:46 am by: A+ / A-
Groningen Bron: Dagblad van het Noorden

Ze tillen in korte tijd te veel en te zware pakketten. Een van de redenen waarom uitkeringsgerechtigden die werken bij het sorteercentrum van PostNL in Kolham woensdag actie voeren.

Bedoeling is om zowel ‘s ochtends als in de vroege avond aandacht te vragen voor werkomstandigheden, laat vakbond FNV weten.

Bestuurder Wilma Nieveen van de vakbond meldt dat er nog meer redenen zijn om actie te voeren. Ze zegt dat het ook tijd wordt dat mensen warmere werkkleding krijgen omdat het in de loodsen koud en tochtig is. Via de gemeente Hoogezand-Sappemeer zouden volgens Nieveen al toezeggingen zijn gedaan.

Een ander actiepunt is dat de uitkeringsgerechtigden meer uitzicht willen op vast werk. Nu werken zij in opdracht van een re-integratiebureau voor een minimumloon.

Pakketsorteerders in actie om te zware pakketten Reviewed by on . Groningen Bron: Dagblad van het Noorden Ze tillen in korte tijd te veel en te zware pakketten. Een van de redenen waarom uitkeringsgerechtigden die werken bij h Groningen Bron: Dagblad van het Noorden Ze tillen in korte tijd te veel en te zware pakketten. Een van de redenen waarom uitkeringsgerechtigden die werken bij h Rating: 0