maandag , 19 augustus 2019

Home » Algemeen » Paniek om Herinrichting Autobedrijf in Rotterdam
Paniek om Herinrichting Autobedrijf in Rotterdam

Paniek om Herinrichting Autobedrijf in Rotterdam

mei 9, 2014 12:56 pm by: A+ / A-

Gisteren avond, 8 mei 2014, is er een meeting geweest van zo’n 25 bezorgde subcontractors die rijden voor het Autobedrijf / Koeriersbedrijf (vertegenwoordigen meer werk) in Rotterdam.

Reden van de onrust was de publicatie van de Herinrichting v/h Autobedrijf door PostNL.

De subcontractors wilden duidelijkheid voor deze toekomst plannen en hebben via SubcoPartners een onderhoud met de directie aangevraagd.

SubcoPartners en een afvaardiging van PostNL zijn op deze meeting gekomen en de subcontractors hebben hun grieven en hun onzekerheid over de toekomst uiteen kunnen zetten. De afvaardiging van PostNL heeft een groot deel van deze onzekerheid weg kunnen nemen en SubcoPartners zal toezien op de bewuste herinrichting in de Groot-Rotterdam regio.

Paniek om Herinrichting Autobedrijf in Rotterdam Reviewed by on . Gisteren avond, 8 mei 2014, is er een meeting geweest van zo'n 25 bezorgde subcontractors die rijden voor het Autobedrijf / Koeriersbedrijf (vertegenwoordigen m Gisteren avond, 8 mei 2014, is er een meeting geweest van zo'n 25 bezorgde subcontractors die rijden voor het Autobedrijf / Koeriersbedrijf (vertegenwoordigen m Rating: 0